Bashkëpunime Ndërkombëtare

FTESË PËR PJESËMARRJE NË EKSPOZITËN NDËRKOMBËTARE TË ARTEVE TË BUKURA PËR FËMIJË, LIDICE, ÇEKI, VITI 2017

Youth Exchange and Study Program (YES) për vitin 2016-2017

PJESËMARRJE NË SAMITIN EUROAZIATIK PËR ARSIMIN E LARTË 2016

THIRRJE PËR APLIKIM PËR POZICIONIN E DREJTORIT TË ERI SEE

EuroMedscola 2015: përzgjedhja e pjesëmarrësve

KURS VEROR I GJUHËS DHE KULTURËS BULLGARE PRANË UNIVERSITETIT “ST. CYRIL AND ST. METHODIUS UNIVERSITY”

Ftesë për pjesëmarrje në Takimin Ndërkombëtar të Teatrit, Rinisë, Muzikës dhe Atletikës «Olympia in Dion»

Ftesë për pjesëmarrje në konkursin ndërkombëtar për pianistët e rinj profesionistë, në Bonn, Gjermani

FTESE PËR PJESËMARRJE NË PANAIRIN E 7-TË INFORMATIV NË SLLOVENI 

NJOFTIM PËR APLIKIM PËR STUDIME PASUNIVERSITARE (DOKTORATURË) NË UNIVERSITETIN BICOCCA, MILANO- ITALI

NJOFTIM PËR BURSA STUDIMI NË REPUBLIKËN ÇEKE PËR VITIN AKADEMIK 2015-2016

BURSA PËR STUDIME PASUNIVERSITARE DHE DOKTORATURË  NË KORENË E JUGUT PËR VITIN AKADEMIK 2015

KAMPI NDËRKOMBËTAR I RINISË SHARED VALUES, COMMON FUTURE AND YOUNG LEADERS” TURQI, 31 GUSHT-10 SHTATOR 2014

Kurs trajnimi “Rritja e kapaciteteve për shfrytëzimin e burimeve nëntokësore ne vendet e Ballkanit”, i cili do të zhvillohet në Ankara, Turqi, në datat 13-24 Tetor 2014

Ofrohen bursa për doktoraturë në Universitetin “La Sapienza”, Romë

OFROHET BURSË PËR STUDIME UNIVERSITARE NË FEDERATËN RUSE PËR VITIN AKADEMIK 2014-2015

KURSE TRAJNIMI NË INDI PËR VITIN 2014-2015

UNIVERSITETI KOMBËTAR DHE KAPODISTRIAN NË ATHINË OFRON 25 BURSA PËR STUDIME PASUNIVERSITARE NË GREQI, PËR VITIN AKADEMIK 2014-2015

Bursa pasuniversitare Greke të ofruara nga Fondacioni Shtetëror i Bursave (IKY)

Bursa universitare (Master) dhe pasuniversitare në Japoni, viti akademik 2015-2017

BURSA PËR STUDIME UNIVERSITARE NË TURQI, PËR VITIN AKADEMIK 2014-2015

OFROHEN BURSA PËR KURSIN VEROR TË GJUHËS, LETËRSISË DHE KULTURËS BULLGARE

BURSA PËR STUDIME PASUNIVERSITARE DHE DOKTORATURË NË EMIRATET E BASHKUARA ARABE PËR VITIN AKADEMIK 2014-2015

BURSA STUDIMI NË KINË, VITI AKADEMIK 2014-2015

 

FTESË PËR PJESËMARRJE NË EKSPOZITËN NDËRKOMBËTARE TË ARTEVE TË BUKURA PËR FËMIJË, LIDICE, ÇEKI, VITI 2014

 

Projekti i Përbashket i Bashkimit Evropian, Këshillit të Evropës dhe MAS 
“Mbështetje Rajonale për Arsimin Gjithëpërfshirës” – http://pjp-eu.coe.int/web/inclusive-education

 

Njoftim për pjesmarrje në konkurs pikture në Turqi

Ambasada e Turqisë në vendin tonë fton të gjithë nxënësit e shkollave shqiptare të grupmoshave 5-7, 8-10 dhe 11-13 vjeç  të marrin pjesë në Konkursin e shtatë ndërkombëtar të pikturës “Ahmet Yeşil”, që do të zhvillohet në shkollën private “Mersin Doğa”, në qytetin e Mersinit ,Turqi. Për më shumë detaje mbi konkursin, lutemi referojuni njoftimit bashkëlidhur dhe adresave: www.mersindogakoleji.com , www.ahmetyesil.com

Dokumenti

 

Prioritare