Postuar më: 02/06/2022

Festë dhe emocion në Shkollën Speciale të Durrësit / Kushi: Fëmijët ia kanë dalë me mbështetjen e palodhur të mësuesve

Ministrja e Arsimit dhe Sportit Evis Kushi dhe Ministrja e Shtetit për Standardet e Shërbimeve Milva Ekonomi morën pjesë në festën e organizuar me fëmijë, mësues dhe prindër të Shkollës Speciale të Fëmijëve me Aftësi të Kufizuar në qytetin e Durrësit.

“Dje e festuam 1 Qershorin edhe me fëmijët e Shkollës Speciale të qytetit të Durrësit, të cilët me mbështetjen e mësuesve të tyre të përkushtuar ia kanë dalë të përfshihen në të gjitha proceset mësimore dhe shoqërore si të gjithë fëmijët e tjerë,” – shkruan ministrja Kushi.

Ministrja Kushi falënderoi ekipin e përkushtuar të kësaj shkolle, të cilët u falin çdo ditë përkujdesje dhe dashuri fëmijëve.

Ndërgjegjësimi në lidhje me shkollat speciale ka ardhur gjithnjë në rritje, gjë që ka bërë që prindërit e fëmijëve me aftësi ndryshe të angazhohen dhe mbështesin më shumë aktivitetet sociale për këta fëmijë, të cilëve nëse u dhurohet pak dashuri ata të dhurojnë shumë më shumë.

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/kushievis/videos/406789461348051/

 

Të rejat e fundit