Postuar më: 25/10/2013

Gjatë aktivitetit "Të studiosh në Itali"

Gjatë aktivitetit "Të studiosh në Itali"

Ministrja e Arsimit dhe Sportit Znj. Lindita Nikolla mori pjesë ne aktivtetin, “Të studiosh në Itali”. Një aktivitet i rëndësishëm për të rinjtë shqiptar që kërkojnë të studiojnë jashtë vendit. Qeveria Italiane ka dhënë një kontribut të jashtzakonshëm në modernizimin e arsimit shqiptar në të gjithë nivelet e tij, u shpreh Ministrja e Arsimit dhe Sportit Lindita Nikolla.