Postuar më: 26/11/2022

“Kampioni në Shkollën Time” / Ministrja Kushi dhe Lorik Cana takojnë nxënës të shkollës 9-vjecare “1 Qershori”, Tiranë

Nisma e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, “Kampioni në Shkollën Time” ka vijuar në shkollën “1 Qershori” në kryeqytet.

Këtë herë sportisti i zgjedhur ka qenë ish-futbollisti profesionist shqiptar Lorik Cana i cili ka marrë pjesë në një bashkëbisedim me nxënës.

Në një videomesazh nga kjo shkollë Ministrja e Arsimit dhe Sportit, Evis Kushi shprehet se me këtë nismë u dëshmojmë të rinjve e të rejave se suksesi nuk është asnjëherë rastësi, por kërkon shumë punë e sakrificë.

Qëllimi i kësaj nisme është promovimi i vlerave të sportit tek nxënësit dhe të rinjtë, duke dhënë shembuj frymëzimi e suksesi për ta.

 

https://fb.watch/h1B7x8vYFL/

Të rejat e fundit