Postuar më: 21/12/2018

LISTA E KANDIDATËVE PËR OFICERË SIGURIE QË DO TË KRYEJNË TRAJNIMIN DHE ÇERTIFIKIMIN NË AKADEMINË E SIGURISË

Të rejat e fundit