Postuar më: 19/05/2022

Ministrja Kushi: 25 Maji ditë pushimi institucionet arsimore publike dhe private në qarkun e Tiranës

Njoftimi i publikuar nga ministrja Kushi:

Referuar vendimit të qeverisë për shpalljen e datës 25 Maj ditë pushimi për Qarkun e Tiranës, në kuadër të masave të marra për finalen e Conference League, ju njoftoj se të gjitha institucionet arsimore publike dhe private (përfshirë kopshtet, shkollat, universitetet, zyrat arsimore, etj.), do të jenë pushim.

Le të jemi të gjithë pjesë e kësaj ngjarjeje të madhe dhe të mirëpresim vizitorët nga e gjithë Europa!

 

https://www.facebook.com/kushievis/posts/475145497743804

Të rejat e fundit