Postuar më: 23/11/2021

Ministrja Kushi dhe UNICEF vizitojnë laboratorin e Teknologjisë në shkollën “Ardian Klosi”. UNICEF dhuron dezinfektantë dhe maska

Ministrja e Arsimit dhe Sportit Znj. Evis Kushi së bashku me përfaqësues të UNICEF kanë inspektuar laboratorin e Teknologjisë në shkollën 9-vjeçare “Ardian Klosi”.

Gjatë kësaj vizite UNICEF ka prezantuar edhe një donacion prej 6 mijë dezinfektantësh (1 litër) si dhe 12 mijë maskash për shkolla të ndryshme.

Në një status në Facebook, Ministrja Kushi shkruan:

“Gjatë vizitës në shkollën “Ardian Klosi” në Tiranë, së bashku me Unicef Albania, vizituam nga afër laboratorin teknologjik në kuadër të projektit “Education Technology Hub – Aftësi digjitale për të gjithë’ ”.

Nga ky projekt kanë përfituar deri më tani 24 shkolla me 48 tabela elektronike SMART, 900 tableta di dhe trajnim për mësuesit për përdorimin e mjeteve digjitale në mësimdhënie.

 

https://www.facebook.com/kushievis/videos/488284685720683

Të rejat e fundit