Postuar më: 03/11/2022

Mundësi e re për të rinjtë që ende nuk kanë mundur të regjistrohen në universitete

Për të gjithë ata të rinj që duan të regjistrohen në universitete, që plotësojnë kriteret e mesatares së pranimit, por për arsye të ndryshme nuk kanë arritur të plotësojnë formularin A1/A1Z, apo që duhet të sistemojnë të dhëna që u mungojnë, dëshiroj t’ju jap lajmin e mirë se kemi ofruar një mundësi të re.

 

Në këtë raund të fundit të procesit të regjistrimit për vitin akademik 2022-2023, ju ftojmë të plotësoni formularin dhe të zgjidhni një nga programet ku ka ende kuota të lira, në universitete publike dhe jopublike, sipas preferencave tuaja.

 

Afati për plotësimin e formularëve do të jetë data 3 nëntor 2022, ora 8:00 – 16:00.

 

Në të gjitha shkollat e mesme të vendit, stafet tona mësimore do të jenë në gatishmëri të plotë për t’ju asistuar në këtë proces.

 

Suksese të gjithëve!

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0368Xe1roNJXSwFjjP3esgPxbg1uG58rBzkBiTbrBcHNDSPUPeYKCZ2StZFpGKF5c7l&id=100057450729783

Të rejat e fundit