Postuar më: 05/11/2013

Njoftim për Kandidatët për Drejtor/e të DAR

Njoftim për Kandidatët për Drejtor/e të DAR

PËR SHPALLJEN E DATËS, VENDIT DHE ORËS TË TESTIMIT ME GOJË DHE ME SHKRIM PËR KANDIDATËT E PËRZGJEDHUR QË KALOJNË NË FAZËN E DYTË TË KONKURRIMIT

Ministria e Arsimit dhe Sportit në përputhje me nenin 13 të Ligjit Nr. 8549, datë 11.11.1999 “Statusi i Nëpunësit Civil”, si dhe pikën 12 të Vendimit të Këshillit të Ministrave Nr. 231 datë 11.05.2000 “Për pranimin në Shërbimin Civil dhe Periudhën e Provës” ka zhvilluar verifikimin paraprak të kandidatëve për pozicionin:

1.     Drejtor në Drejtorinë Rajonale Tiranë

2.     Drejtor në Drejtorinë Rajonale Tiranë – Qark.

3.     Drejtor në Drejtorinë Rajonale Fier

4.     Drejtor në Drejtorinë Rajonale Elbasan

5.     Drejtor në Drejtorinë Rajonale Durrës

6.     Drejtor në Drejtorinë Rajonale Vlorë

7.     Drejtor në Drejtorinë Rajonale Shkodër

8.     Drejtor në Drejtorinë Rajonale Berat

9.     Drejtor në Drejtorinë Rajonale Lezhë

10.  Drejtor në Drejtorinë Rajonale Korcë

11.  Drejtor në Drejtorinë Rajonale Kukës

12.  Drejtor në Drejtorinë Rajonale Dibër

13.  Drejtor në Drejtorinë Rajonale Gjirokastër

Pas verifikimit paraprak të kandidatëve për pozicionin e mësipërm, të gjithë kandidatët të cilët plotësojnë kushtet për të hyrë në testim janë të lutur të ndjekin procedurën e konkurrimit për kalimin në fazën finale si më poshtë:

TESTIMI ME SHKRIM DO TË ZHVILLOHET NË DATËN 11.11.2013, DITËN E HËNË NË ORËN 10.00 NË FAKULTETIN EKONOMIK, TIRANË.

TESTIMI ME GOJË DO TË ZHVILLOHET NË DATËN 12.11.2013, DITËN E MARTË, NGA ORA 10.00-16.30, NË MINISTRINË E ARSIMIT DHE SPORTIT.

ANKESAT PËR REZULTATET E MË POSHTME TË BËHEN BRENDA DY DITËVE PRANË MINISTRISË SË ARSIMIT DHE SPORTIT.

PËR SHPALLJEN E LISTËS SË KONKURRENTËVE TË CILËT KANË PLOTËSUAR “KËRKESAT E VEÇANTA TË KANDIDATIT” PËR VENDET E LIRA NË POZICIONIN E DREJTOR/E TË DREJTORISË ARSIMORE RAJONALE

Ministria e Arsimit dhe Sportit në përputhje me nenin 13 të Ligjit Nr. 8549, datë 11.11.1999 “Statusi i Nëpunësit Civil”, si dhe pikën 12 të Vendimit të Këshillit të Ministrave Nr. 231 datë 11.05.2000 “Për pranimin në Shërbimin Civil dhe Periudhën e Provës” ka zhvilluar verifikimin paraprak të kandidatëve për pozicionin:

 

 

-Drejtor në Drejtorinë Rajonale Tiranë

 

Plotësojnë kushtet për të hyrë në testim:

1 Arjola Byzyka
2 Azbie Ramaj
3 Alban Meta
4 Aida Serjanaj
5 Arjana Merepeza
6 Agim Fejza
7 Ana Shupuli
8 Bexhet Arbana
9 Brielda Hoxha
10 Eleni Tafilaj
11 Ermioni Cekani
12 Elona Spaho
13 Elmaz Lala
14 Emanuela Berberi
15 Flutura Sheshi
16 Gjergji Gjino
17 Gjergji Vangjeli
18 Irjakut Rreshit
19 Irena Kotobelli
20 Luiza Myrtaj
21 Kujtim Kapllani
22 Koco Josofi
23 Klotilda Jaupi
24 Majlinda Ziu
25 Minella Vrushaj
26 Mimoza Kuqi
27 Marzela Alipaj
28 Mimoza Sulaj
29 Margarita Shatro
30 Nikoll Loka
31 Petraq Tili
32 Rozina Kollciku
33 Roza Cako
34 Rajmonda Kanina
35 Skender Dema
36 Stravri Trako
37 Silvana Avdulaj
38 Valbona Tushe
39 Vojsava Ismajlisufaj
40 Zhaneta Canaj

 

Nuk plotësojnë kushtet për të hyrë në testim:

1 Arjola Manreka
2 Davis Visari
3 Erlis Hoxha
4 Esmeralda Yryku
5 Matilda Meta
6 Martin Xhaferaj
7 Laurata Kalaj
8 Valbona Emini
9 Vlash Leka

 

 

-Drejtor në Drejtorinë Rajonale Tiranë – Qark.

 

Plotësojnë kushtet për të hyrë në testim:

1 Aferdita Skura
2 Aida  Nova
3 Agron Sula
4 Baftjar Murati
5 Dede Qokaj
6 Elida Shehu
7 Etilda  Muhaj
8 Ejona Teferici
9 Eglantina Metani
10 Ergys Tarja
11 Fran Cara
12 Gezim Bara
13 Gazmend Kukli
14 Hatem Nako
15 Jani Ceka
16 Luljeta Prenci
17 Mehdi  Hoxha
18 Metush  Skeja
19 Pellumb Dedja
20 Ramazan Sherja
21 Ramadan Tola
22 Shkelqim Sirika
23 Vojsava Kumbulla
24 Uzri Alku
25 Zef Perpalaj
26 Xhevahir  Hoxha
27 Xhemal Xhafa

 

Nuk plotësojnë kushtet për të hyrë në testim:

1 Genta Kaloci

 

 

-Drejtor në Drejtorinë Rajonale Fier

 

Plotësojnë kushtet për të hyrë në testim:

1 Andrea Haxha
2 Aurora Baulli
3 Blerina Xhelaj
4 Brunilda Dhamo
5 Evis Sema
6 Elena Hoxha
7 Erneida Muca
8 Enertin Dheskali
9 Fatbardha Merkaj
10 Florenc Zyfi
11 Kozeta Dajlani
12 Klodiana Shehaj
13 Hajrie Hajro
14 Isa Gjikondaj
15 Matilda Delilaj
16 Majlinda Kalluci
17 Maksim Zaka
18 Murat Zazaj
19 Pirro Jano
20 Siciliana Lisi
21 Sonila Metaj
22 Shkelqim Hallkaj
23 Vjollca Skenderi
24 Valbona Mitro
25 Ylli Myftiu
26 Yllka Beci

 

Nuk plotësojnë kushtet për të hyrë në testim:

1 Anila Hodo
2 Delinda Zhupa

 

 

-Drejtor në Drejtorinë Rajonale Elbasan

 

Plotësojnë kushtet për të hyrë në testim:

1 Areta Alinj
2 Adelina Bajrami
3 Besnik Stafa
4 Bujar Kapllani
5 Elisabeta Myftari
6 Ermir Cela
7 Edlira Bici
8 Eliana Ibrahimi
9 Ermelinda Dhama
10 Jonida Cungu
11 Kadri Hyshmeri
12 Roland Baxhaku
13 Rovena Islami
14 Merita Xhika
15 Silva Mezini
16 Vjollca Devolli
17 Zyhra Bedalli

 

Nuk plotësojnë kushtet për të hyrë në testim:

1 Elvin Elezi

 

 

-Drejtor në Drejtorinë Rajonale Durrës

 

Plotësojnë kushtet për të hyrë në testim:

1 Adrian Gurra
2 Arben Tanko
3 Burbuqe Meta
4 Bashkim Shyle
5 Blerina Dervishi
6 Esmeralda  Xheraj
7 Elvira Dema
8 Lindita Kiri
9 Lindita Mukaj
10 Luan Shaba
11 Orges Mema
12 Rajmonda Aliu
13 Perparim Shullazi
14 Teuta Canaj
15 Tomorr Agalliu

 

 

-Drejtor në Drejtorinë Rajonale Vlorë

 

Plotësojnë kushtet për të hyrë në testim:

1 Agron Likaj
2 Adriana Sinanaj
3 Albana Hodo
4 Fatmir Abazaj
5 Ksenofon Bita
6 Leart Sinamataj
7 Mimoza Mehilli
8 Marjeta Fule
9 Polite Cocka
10 Pellumb Binaj
11 Perparim Fakaj
12 Sulltane Bilbilaj
13 Viktor Lamej
14 Velide Llanaj

 

Nuk plotësojnë kushtet për të hyrë në testim:

1 Elidon  Habilaj
2 Roland Dervishaj

 

 

-Drejtor në Drejtorinë Rajonale Shkodër

 

Plotësojnë kushtet për të hyrë në testim:

1 Agron Metushi
2 Ardita Larushku
3 Aferdita Haka
4 Agim Shimaj
5 Dritan Gega
6 Erjeta Lacej
7 Klodiana Gegaj
8 Luciana  Dodani
9 Mhill Shkalla
10 Rozafa Zmijanej
11 Shpetim Lame
12 Shyqyri Dibra
13 Vlash Linadi

 

Nuk plotësojnë kushtet për të hyrë në testim:

1 Emanuela Lumaj
2 Oriona Pulti
3 Uarda Albunesa

 

 

-Drejtor në Drejtorinë Rajonale Berat

 

Plotësojnë kushtet për të hyrë në testim:

1 Anila Agalliu
2 Agim Qamirani
3 Eglantina Shtrepi
4 Gramoz Hoxha
5 Marela Guga
6 Pranvera Qevani
7 Selman Hodaj
8 Shkelqim Toska
9 Shaqir Abedini
10 Valbona Kaloci
11 Yllka Rama
12 Yzedin Hajdaraj

 

Nuk plotësojnë kushtet për të hyrë në testim:

1 Majlinda Lici
2 Suzana Ago

 

 

-Drejtor në Drejtorinë Rajonale Lezhë

 

Plotësojnë kushtet për të hyrë në testim:

1 Arta Malshi
2 Ardiana Jaku
3 Bardhok Pulaj
4 Eduard Ndreca
5 Flora Myrta
6 Gezim Laci
7 Indrita Abdyli
8 Leonora Ndreca
9 Marie Brozi
10 Marie Dodaj

 

Nuk plotësojnë kushtet për të hyrë në testim:

1 Elda Keqira
2 Lirika Golemi

 

-Drejtor në Drejtorinë Rajonale Korcë

 

Plotësojnë kushtet për të hyrë në testim:

1 Ana Verushi
2 Bujar Braho
3 Kristaq Grabocka
4 Sotiraq Marko
5 Xhemil Bajraktari

 

Nuk plotësojnë kushtet për të hyrë në testim:

1 Dasara Xhangolli
2 Gezim Spaho

 

 

-Drejtor në Drejtorinë Rajonale Kukës

 

Plotësojnë kushtet për të hyrë në testim:

1 Ali Xhahu
2 Besim Shehu
3 Jonuz Kola
4 Kujtim  Ademaj
5 Klementina Ngjeci
6 Skender Ahmeti
7 Zeqir Hasa

 

Nuk plotësojnë kushtet për të hyrë në testim:

1 Dashnor Shehu

 

 

-Drejtor në Drejtorinë Rajonale Dibër

 

Plotësojnë kushtet për të hyrë në testim:

1 Drini Gjeci
2 Imer Xhediku
3 Kujtim Kerkuti
4 Llesh Doci
5 Mentor Hoxha
6 Sami Hoxha
7 Valenita Haliti

 

 

-Drejtor në Drejtorinë Rajonale Gjirokastër

 

Plotësojnë kushtet për të hyrë në testim:

1 Afrim Mele
2 Arben Hasa
3 Bujar Dudumi
4 Marjeta Spiri
5 Kujtim Hoxha
6 Kudret Shehu
7 Odise Kote
8 Vasil Bilero
9 Lindita Rova

 

Nuk plotësojnë kushtet për të hyrë në testim:

1 Valbona Kalemi

PDF – PËR SHPALLJEN E DATËS, VENDIT DHE ORËS TË TESTIMIT ME GOJË DHE ME SHKRIM

PDF – PËR SHPALLJEN E LISTËS SË KONKURRENTËVE