Postuar më: 22/12/2013

Raport publik për 100 ditët e para të qeverisjes. Një axhendë për Shqipërinë Europiane

Raport publik për 100 ditët e para të qeverisjes. Një axhendë për Shqipërinë Europiane

Ja cfarë bëmë në 100 ditë. Raport publik për 100 ditët e para të qeverisjes.

Me 23 Qershor 1 milion vullnete u bashkuan si pika të qarta ndryshimi që formësonin vijën ndarëse mes shumë të shkuarave dhe një të ardhmeje të përbashkët. Të ardhmen e një Shqipërie ku burimet e paçmuara të vendit janë në shërbim të mirëqënies të secilit prej qytetarëve të tij. Të ardhmen e një Shqipërie ku qeverisja jetëson vullnetin e njërëzve, vlerat e popullit dhe shpresat e brezave të rinj. Ne besojmë se kjo e ardhme fillon pikësëpari si qeverisje e përbashkët e vendit me transparencë, dialog e përgjegjshmëri, në emër të të cilave ndajmë me ju këtë raport të 100 ditëve të para të qeverisjes së re.

Shfletoni raportin më poshtë (klikoni mbi të për t’a zmadhuar) ose klikoni këtu për të shkarkuar raportin.