Postuar më: 09/03/2020

URDHËR NR.91, DATË 09.03.2020 PËR NDËRPRERJEN E PROCESIT MËSIMOR NË TË GJITHA INSTITUCIONET ARSIMORE PUBLIKE DHE JO PUBLIKE

Të rejat e fundit