Postuar më: 26/09/2022

VENDIM Nr. 869, datë 29.12.2021 PËR MIRATIMIN E MARRËVESHJES NDËRMJET KËSHILLIT TË MINISTRAVE TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE KONFEDERATËS ZVICERANE, PËRFAQËSUAR NGA AGJENCIA ZVICERANE PËR ZHVILLIM DHE BASHKËPUNIM (SDC) E DEPARTAMENTIT FEDERAL TË PUNËVE TË JASHTME TË ZVICRËS, E CILA VEPRON PËRMES AMBASADËS ZVICERANE NË SHQIPËRI, PËR PROJEKTIN “SHKOLLAT PËR SHËNDETËSI”, FAZA E PARË, MARS 2021–SHKURT 2025, NJË PROJEKT DYPALËSH BASHKËPUNIMI DHE ZHVILLIMI

Të rejat e fundit