Olimpiadat

 

NXËNËSIT FITUES NË FAZËN E TRETË TË OLIMPIADËS KOMBËTARE TË INFORMATIKËS 2019-2020

NXËNËSIT FITUES NË FAZËN E TRETË TË OLIMPIADËS KOMBËTARE TË BIOLOGJISË 2019-2020

NXËNËSIT FITUES NË FAZËN E TRETË TË OLIMPIADËS KOMBËTARE TË FIZIKËS 2019-2020

NXËNËSIT FITUES NË FAZËN E TRETË TË OLIMPIADËS KOMBËTARE TË GJEOGRAFISË 2019-2020

NXËNËSIT FITUES NË FAZËN E TRETË TË OLIMPIADËS KOMBËTARE TË GJUHË SHQIPE DHE LETËRSI 2019-2020

NXËNËSIT FITUES NË FAZËN E TRETË TË OLIMPIADËS KOMBËTARE TË HISTORISË 2019-2020

NXËNËSIT FITUES NË FAZËN E TRETË TË OLIMPIADËS KOMBËTARE TË KIMISË 2019-2020

PËR ZHVILLIMIN E FAZES SË TRETË TË OLIMPIADAVE KOMBËTARE 2019-2020, ME NXËNËSIT E ARSIMIT TË MESËM TË LARTË, NË LËNDËT: FIZIKË, KIMI, BIOLOGJI, INFORMATIKË, GJUHË SHQIPE DHE LETËRSI, HISTORI E GJEOGRAFI

Fituesit e fazës së tretë të Olimpiadës Kombëtare të matematikës për shkollat 9-vjeçare, viti shkollor 2019-2020

Fituesit e fazës së tretë të Olimpiadës Kombëtare të matematikës për shkollate mesme, viti shkollor 2019-2020

Viti 2018 – 2019

FITUESIT E OLIMPIADËS KOMBËTARE TË HISTORISË, VITI SHKOLLOR 2018-2019

FITUESIT E OLIMPIADËS KOMBËTARE TË GJEOGRAFISË, VITI SHKOLLOR 2018-2019

FITUESIT E OLIMPIADËS KOMBËTARE TË LETËRSISË, VITI SHKOLLOR 2018-2019

FITUESIT E OLIMPIADËS KOMBËTARE TË INFORMATIKËS, VITI SHKOLLOR 2018-2019

FITUESIT E OLIMPIADËS KOMBËTARE TË BIOLOGJISË, VITI SHKOLLOR 2018-2019

FITUESIT E OLIMPIADËS KOMBËTARE TË KIMISË, VITI SHKOLLOR 2018-2019

FITUESIT E OLIMPIADËS KOMBËTARE TË FIZIKËS, VITI SHKOLLOR 2018-2019

FITUESIT E OLIMPIADËS KOMBËTARE TË MATEMATIKËS, VITI SHKOLLOR 2018-2019 

Viti 2016 – 2017 

FITUESIT E OLIMPIADËS KOMBËTARE TË BIOLOGJISË PËR SHKOLLAT E MESME, VITI SHKOLLOR 2016-2017

FITUESIT E OLIMPIADËS KOMBËTARE TË KIMISË PËR SHKOLLAT 9-VJEÇARE DHE TË MESME, VITI SHKOLLOR 2016-2017

FITUESIT E OLIMPIADËS KOMBËTARE TË FIZIKËS PËR SHKOLLAT 9-VJEÇARE DHE TË MESME

FITUESIT E OLIMPIADËS KOMBETARE TË MATEMATIKËS PËR SHKOLLAT 9 VJECARE DHE TË MESME

Viti 2015 – 2016 

FITUESIT E OLIMPIADAVE KOMBETARE NE SISTEMIN ARSIMOR PARAUNIVERSITAR, 2016

 

Viti 2014 -2015

FITUESIT E OLIMPIADËS KOMBËTARE TË LETËRSISË, 2014-2015

FITUESIT E OLIMPIADËS KOMBËTARE TË INFORMATIKËS, 2014-2015

FITUESIT E OLIMPIADËS KOMBËTARE TË BIOLOGJISË, 2014-2015

 

NXËNËSIT PJESËMARRËS NË OLIMPIADAT NDËKOMBËTARE TË MATEMATIKËS, 2015, RENDITUR SIPAS PIKËVE TË TESTIT PËRZGJEDHËS

 

FITUESIT E OLIMPIADAVE KOMBËTARE TË MATEMATIKËS 2014-2015

FITUESIT E OLIMPIADAVE KOMBËTARE TË FIZIKËS 2014-2015

 

 

Viti 2013 -2014 

FITUESIT E ÇMIMIT TË PARË, TË DYTË  DHE TË TRETË TË OLIMPIADËS KOMBËTARE NË LËNDËN E KIMISË, PËR SHKOLLAT E MESME, VITI SHKOLLOR 2013-2014, RENDITEN NË TABELËN E MËPOSHTME:

 

Nr. Emri  Mbiemri Shkolla Rrethi Klasa Shuma Renditja
1 Xhesika Kokoveshi Turgut Ozal Durrës XII 39 1
2 Boriana Gjura Turgut Ozal Durrës XII 37 2
3 Rubin Deliallisi Rilindja Durrës XII 36 2
4 Imelda Shenaj Mësënjtorja Dertliu Fier XII 33 2
5 Livia Tafa Mësënjtorja Dertliu Fier XII 33 2
6 Griselda  Kubazi 28 Nëntori Shkodër XII 32 3
7 Ronild Hako Q. Stafa Tirana XII 31 3
8 Gleda Dhima Mësënjtorja Dertliu Fier XII 31 3
9 Bora        Kraja Kol.turk”H.R.Pasha” Shkodër XII 31 3
10 Alda Profka Flatrat e Dijes Fier XII 31 3
11 Anxhela Crraga Numani Fier XII 30 3
12 Elidona Rustja Hydajet Lezha Lezhë XII 30 3
13 Anxhela  Tabaku M.K.Ataturk Peqin XII 29 3
14 Marinela Lica Numani Fier XII 28 3
15 Eraldi Merkaj Mësënjtorja Dertliu Fier XII 28 3

 

 

FITUESIT E ÇMIMIT TË PARË, TË DYTË  DHE TË TRETË TË OLIMPIADËS KOMBËTARE NË LËNDËN E INFORMATIKËS, PËR SHKOLLAT E MESME, VITI SHKOLLOR 2013-2014, RENDITEN NË TABELËN E MËPOSHTME:

 

Nr. Emri Mbiemri Shkolla Rrethi Klasa Shuma Renditja
1 Devid Duma Turgut Ozal Durrës 50 50 1
2 Christ Ligori Turgut Ozal Tiranë 48 48 1
3 Evis Hoxha Turgut Ozal Durrës 48 48 1
4 Jeton Shehu Leonik Tomeo Durrës 39 39 1
5 Kamila Hasa Mehmet Akif Tiranë 36 36 2
6 Geri Gokaj H.R.Pasha Shkodër 29 29 3
7 Muhamed Keta Mehmet Akif Tiranë 28 28 3

 

 

FITUESIT E ÇMIMIT TË PARË, TË DYTË  DHE TË TRETË TË OLIMPIADËS KOMBËTARE NË LËNDËN E BIOLOGJISË, PËR SHKOLLAT E MESME, VITI SHKOLLOR 2013-2014, RENDITEN NË TABELËN E MËPOSHTME:

 

Nr. Emri Mbiemri Shkolla Rrethi Klasa Shuma Renditja
1 Ylind  Lila Turgut  Ozal Tirana XII 41 1
2 Aldion Bendaj Mësonjtorja Dertliu Fier XII 38 1
3 Rubin Deliallisi Rilindja Durrës XII 38 1
4 Kejsi Bërzhezha Mesonjtorja Dertliu Fier XII 36 2
5 Valentina Sadikllari Turgut Ozal Durrës XII 34 2
6 Ilda Sulaj Numani Fier XII 30 3
7 Figali Taho Mehmet Akif/ vajza Tirana XII 30 3
8 Ergesa Shusha Mesonjtorja Dertliu Fier XII 29 3
9 Ertiola       Lugji A.P.Meshkalla Shkoder XII 28 3
10 Henri Fero Flatrat e Dijes Fier XII 28 3
11 Fiona Metalla Rilindja Durrës XII 28 3
12 Andi Zaimi Rilindja Durrës XII 28 3

 

 

FITUESIT E OLIMPIADËS SË MATEMATIKËS 2014 PËR SHKOLLAT E MESME

 

I.  Fitues të çmimit të parë nuk ka.

II. Fituesit e çmimit të dytë  dhe të tretë renditen në tabelën e mëposhtme:

 

Emri Mbiemri Shkolla Rrethi Klasa Pikët Renditja
Gledis Kallço Turgut Ozal Durrës X 35 Vendi II
Boriana Gjura Turgut Ozal Durrës XII 34 Vendi II
Devid  Duma Turgut Ozal Durrës XII 29 Vendi III

 

 

 

 

 

 

 

 

FITUESIT E OLIMPIADËS SË MATEMATIKËS PËR KLASAT E 9-TA TË SHKOLLËS 9- VJEÇARE, VITI 2014

 

I.  Fitues të çmimit të parë nuk ka.

II. Fituesit e çmimit të dytë  dhe të tretë renditen në tabelën e mëposhtme:

 

Nr. Emri Mbiemri Shkolla Rrethi Klasa Shuma Renditja/Çmimi
1 Gisela Hoxha Flatrat e Dijes Fier IX 35 2
2 Joan Bushi Flatrat e Dijes Fier IX 33 2
3 Rei  Myderrizi Turgut Ozal Durrës IX 32 3
4 Gledis Zeneli Kolegji Turk ” Hasan Riza Pasha” Shkodër IX 30 3
5 Lidia Mihali Andon Xoxa Fier IX 29 3

 

 

FITUESIT E OLIMPIADËS KOMBËTARE TË FIZIKËS PËR SHKOLLAT E MESME, VITI 2014

 

I.  Fituesit e çmimit të parë, të dytë  dhe të tretë të Olimpiadës Kombëtare në lëndën e Fizikës, për shkollat e mesme, viti shkollor 2013-2014, renditen në tabelën e mëposhtme.

 

Nr Emri  Mbiemri Shkolla Rrethi Shuma Renditja
1 Sardi Hyska Turgut Ozal Tiranë 50 1
2 Klevis Tefa LINZ Tiranë 47 1
3 Ardis Cani 28 nëntori Shkodër 45 1
4 Evis Hioxha Turgut Ozal Durrës 43 1
5 Keidi Zyka Internacional Vlorë 43 1
6 Artiola  Todaj Havzi Nela Kukës 39 1
7 Rubin Deliallisi Rilindja Durrës 38 1
8 Anisa Vidhi Mësënjtorja Dertliu Fier 38 1
9 Genti Rustemi Turgut Ozal Durrës 36 2
10 Gjergji Papamihal Kolegji Preka Korçë 35 2
11 Klaudjo Merkaj Perla Vlorë 35 2
12 Egi Anastasi Flastrat e Dijes Fier 34 2
13 Daniela Cara Turgut Ozal Tiranë 33 2
14 Bleona  Dhamo Sami  Frashëri Përmet 32 3
15 Xhoana Bylykbashi Naim Frashëri Durrës 32 3
Prioritare